Randersvej 30

6700 Esbjerg

Tlf. 33 247 247

24/7 Kunde Support

Man- søn: 6:00 - 18:00

Onlineudlejning altid åben

Persondatapolitik

Når du surfer rundt på vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du giver os tilladelse til. Dette kan f.eks. være dit navn, din Email-adresse samt tekniske oplysninger om din arbejdsstation (din computer, tablet eller mobiltelefon samt dit IP-nummer).  

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dvs. hvis du er kunde eller besøgende på vores hjemmeside, skal du vide hvad vi registrerer om dig og dette skal vi gøre i et klart og enkelt sprog. Dette vil vi forsøge at gøre her. 

Som kunde hos 24-7-Rental.dk registrerer vi de oplysninger, som du udfylder på kontooprettelsen, samt de data, som vi løbende får udleveret af dig. Vi har selvfølgelig truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver offentliggjort, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen. 

De data vi indsamler om dig kan blandt andet opdeles i følgende kategorier: 


  1. Henvendelser: 
    Ved din henvendelse til os på hjemmesiden, herunder ved indhentning af tilbud, registreres almindelige kontaktoplysninger, herunder: 
  • Navn 
  • Telefonnummer 
  • E-mail 
  • Virksomhedens navn & CVR 

Dette er blandt andet for at kunne besvare dine henvendelser, herunder udarbejde et tilbud på din forespørgsel, som efterfølgende sendes til dig. 

Det er i vores legitime interesse at kunne besvare henvendelser og forespørgsler fra potentielle kunder mfl., jf. artikel 6, stk. 1, litra f i Databeskyttelsesforordningen. 


  1. Kunder:

Når du lejer eller køber materiel hos os, registrerer vi dine kundedata bestående af almindelige kontaktoplysninger, herunder: 

  • Navn 
  • Telefonnummer 
  • E-mail 
  • Virksomhedens navn & CVR

Dette er blandt andet for: 

  • at kunne besvare dine henvendelser, herunder udarbejde et tilbud på din forespørgsel, som efterfølgende sendes til dig. At kunne kontakte dig 
  • At kunne varetage forpligtelser i henhold til kontrakt og lignende 
  • At kunne levere og ekspedere din(e) ordre(r) 
  • At kunne foretage kundepleje 

Det er i vores legitime interesse at kunne kontakte eksisterende kunder for at ekspedere, samt levere, ordrer og anden service/kundepleje, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i Databeskyttelsesforordningen. 


  1. Jobansøgere og medarbejdere 

Oplysninger i jobansøgninger (fx personnummer*) og CV samt eventuelle udtalelser, karakterudskrifter, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fotografi, fødselsdato, civil status, tidligere job, uddannelse og kurser, alder, køn, børn, LinkedIn profil, identifikationsoplysninger om referencepersoner mv. 
(24-7-Rental.dk anmoder ikke om personnummer eller følsomme oplysninger som fx helbredsoplysninger, men bliver disse alligevel sendt i en ansøgning til os slettes disse oplysninger hurtigt muligt). 

Dette er for at kunne kontakte dig, og vurdere din ansøgning og kandidatur 

Behandlingen baseres på vores legitime interesse i at udvælge de rigtige kandidater til ansættelsen, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i databeskyttelsesforordningen. Vi behandler i den forbindelse også i nogle tilfælde personoplysninger vedr. en jobansøgers referencer. Denne behandling vil kun finde sted, hvis jobansøgeren har afgivet samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a, i databeskyttelsesforordningen. 

Konsekvenserne af ikke at give os persondata om dig vil være, at vi ikke kan udarbejde et tilbud i henhold til din forespørgsel, herunder tilbyde salg eller leje af vores materiel, ligesom det ikke er muligt at formidle nyheder og informationer om vores produkter. 

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål.  Vi kan ikke fastlægge en opbevaringsperiode, men vi lagrer persondata om dig indtil formålene med behandlingen ikke længere er til stede. Særlige lovregler, herunder bogføringsloven og forældelsesloven, kan dog give os pligt til at opbevare dem i længere tid. 

Vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Vi overfører persondata til en tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne fuldføre en ordre, for at anvende ekstern databehandling eller -services eller for at kunne overholde lovgivningen. 

F.eks. kan vi overføre dine data til en samarbejdspartner i forbindelse med udlejning af materiel, og vi kan vælge at lade it-leverandører foretage behandling, herunder hosting af persondata for os. 

Vi kan også anvende tredjeparts tjenester for at kontrollere de persondata, som vi har modtaget og registreret. Dette kan vi gøre for at sikre, at de registrerede persondata er korrekte. Vores data behandlere behandler alene persondata på vegne af, og efter instruktion fra os. 

Ifølge persondataforordningen har du en masse rettigheder: Indsigtsret, Berigtigelsesret, Sletteret, Indsigelsesret, Dataportabilitet og Begrænsningsret. I bund og grund betyder det, at du til en hver tid kan få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig og du må gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også til en hver tid klage hos Datatilsynet via www.datatilsynet.dk

I det omfang du har afgivet dit samtykke til behandlingen af persondata om dig, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du tilbagekalder samtykket, vil tilbagekaldelsen dog ikke påvirke behandlingen forud for tilbagekaldelsen af samtykket. 

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik til enhver tid. Vi ændrer politikken, hvis der f.eks. sker væsentlige ændringer i lovgivningen eller fremkommer nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner, for at forbedre hjemmesiden eller lignende. 
 
Vil du gerne vide mere om dine data eller rettigheder hos 24-7-Rental.dk? 
Ønsker du at gøre brug af en af de ovenfor beskrevne rettigheder kan du kontakte den ansvarlige for Persondataforordningen via e-mail: info@24-7-rental.dk 
 
Hurtigst muligt, og senest en måned efter henvendelsen (fristen kan forlænges til to måneder i tilfælde af f.eks. sygdom eller ferie), har vi hos 24-7-Rental.dk skaffet/slettet data, som er forespurgt – selvfølgelig uden omkostninger for dig. 


TV-overvågning 
I alle vores afdelinger har vi opsat TV-overvågning for at øge sikkerheden for vores personale og materiel. Overvågningen overholder selvfølgelig gældende lovgivning på området 


Privatlivspolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.
Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.
Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.
Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.
Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.
Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.
Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.
Dit samtykke gælder for følgende domæner: 24-7-rental.dk
Din aktuelle tilstand: Afvis. 
Dit samtykke-ID: 0920BclHZj3DJb8r3HO4Lioy44fI07fnbRmJ5ElowH4k3cqFBSQf3A==

Dato for samtykke: tirsdag den 2. maj 2023 kl. 12.56.38 CEST

Ændring af dit samtykke

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 10.05.2023 af Cookiebot:

Nødvendig (1)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

CookieConsent

Cookiebot

Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

1 år

HTTP Cookie


Typer af cookies 
Vi anvender to forskellige typer cookies, når du anvender vores hjemmeside: 

  • Sessionscookies er midlertidigt lagrede cookies, som slettes samtidig med, at du lukker din webbrowser (sessionen). 
  • Vedvarende cookies er permanent lagrede cookies, som gemmes på din computer, indtil de slettes igen eller efter en bestemt periode. Se mere herom under ”Sletning og blokering af cookies”. Vedvarende cookies fornyes hver gang, du besøger gsv.dk. 
  • Tredjepartscookies: 24-7-Rental.dk har en række samarbejdspartnere, som lagrer og kan tilgå cookies på din enhed i forbindelse med din anvendelse af vores hjemmeside og din senere færden på internettet. Sådanne cookies kaldes tredjepartscookies og kan både være sessionscookies og vedvarende cookies. 

Overordnet anvendes cookies med det formål at gøre din internetbrowsing bedre og mere effektiv. 
For tredjepartscookies er formålet:  

  • at opnå en optimering af vores besøgendes anvendelse af hjemmesiden og optimering af dens funktionalitet.  
  • Det gør det muligt at logge automatisk ind på hjemmesiden og vores samarbejdspartneres hjemmesider.  
  • Det giver også mulighed for at udarbejde demografiske og brugerrelaterede statistikker til brug for optimering af hjemmesiden, samt solgte ydelser eller lignende 
  • Levering af målrettede annoncer og optimering af effektiviteten heraf – Adfærdsbaseret markedsføring 

Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet. 

Hvis du ikke ønsker, at 24-7-Rental.dk skal kunne lagre eller tilgå cookies på din enhed i forbindelse med dine besøg på hjemmesiden, kan du undlade at acceptere, at der anvendes cookies ved dit første besøg. Du kan også senere tilbagekalde dit samtykke ved at slette allerede lagrede cookies.  
Vær opmærksom på, at dit afslag på at give samtykke eller din tilbagekaldelse af samtykke kun gælder for det den enhed, hvorfra der gives afslag eller hvorfra der sker tilbagekaldelse. 

Vær også opmærksom på, at hvis du ikke accepterer, at 24-7-Rental.dk anvender cookies, eller hvis du senere tilbagekalder dit samtykke, kan du være afskåret fra at anvende nogle af hjemmesidens funktionaliteter, derudover vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Hvis du tidligere har accepteret cookies, men du ønsker at slette disse cookies, kan du til hver en tid gøre dette. Du kan også vælge at blokere cookies eller modtage en advarsel, før der lagres eller tilgås cookies. Der findes en guide herom på http://minecookies.org/cookiehandtering/. (evt. eksisterende link til ”ændring af dit samtykke” fra hjemmesiden). 

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Ønsker du at vide mere omkring hvad cookies er, og hvordan de virker, så kan vi anbefale at læse mere her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vaerd-at-vide-om-cookies

Persondatapolitik

Når du surfer rundt på vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du giver os tilladelse til. Dette kan f.eks. være dit navn, din Email-adresse samt tekniske oplysninger om din arbejdsstation (din computer, tablet eller mobiltelefon samt dit IP-nummer).  

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dvs. hvis du er kunde eller besøgende på vores hjemmeside, skal du vide hvad vi registrerer om dig og dette skal vi gøre i et klart og enkelt sprog. Dette vil vi forsøge at gøre her. 

Som kunde hos 24-7-Rental.dk registrerer vi de oplysninger, som du udfylder på kontooprettelsen, samt de data, som vi løbende får udleveret af dig. Vi har selvfølgelig truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver offentliggjort, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen. 

De data vi indsamler om dig kan blandt andet opdeles i følgende kategorier: 

  1. Henvendelser: 
    Ved din henvendelse til os på hjemmesiden, herunder ved indhentning af tilbud, registreres almindelige kontaktoplysninger, herunder: 
  • Navn 
  • Telefonnummer 
  • E-mail 
  • Virksomhedens navn & CVR 

Dette er blandt andet for at kunne besvare dine henvendelser, herunder udarbejde et tilbud på din forespørgsel, som efterfølgende sendes til dig. 

Det er i vores legitime interesse at kunne besvare henvendelser og forespørgsler fra potentielle kunder mfl., jf. artikel 6, stk. 1, litra f i Databeskyttelsesforordningen. 

  1. Kunder 

Når du lejer eller køber materiel hos os, registrerer vi dine kundedata bestående af almindelige kontaktoplysninger, herunder: 

  • Navn 
  • Telefonnummer 
  • E-mail 
  • Virksomhedens navn & CVR

Dette er blandt andet for: 

  • at kunne besvare dine henvendelser, herunder udarbejde et tilbud på din forespørgsel, som efterfølgende sendes til dig. At kunne kontakte dig 
  • At kunne varetage forpligtelser i henhold til kontrakt og lignende 
  • At kunne levere og ekspedere din(e) ordre(r) 
  • At kunne foretage kundepleje 

Det er i vores legitime interesse at kunne kontakte eksisterende kunder for at ekspedere, samt levere, ordrer og anden service/kundepleje, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i Databeskyttelsesforordningen. 

  1. Jobansøgere og medarbejdere 

Oplysninger i jobansøgninger (fx personnummer*) og CV samt eventuelle udtalelser, karakterudskrifter, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fotografi, fødselsdato, civil status, tidligere job, uddannelse og kurser, alder, køn, børn, LinkedIn profil, identifikationsoplysninger om referencepersoner mv. 
(24-7-Rental.dk anmoder ikke om personnummer eller følsomme oplysninger som fx helbredsoplysninger, men bliver disse alligevel sendt i en ansøgning til os slettes disse oplysninger hurtigt muligt). 

Dette er for at kunne kontakte dig, og vurdere din ansøgning og kandidatur 

Behandlingen baseres på vores legitime interesse i at udvælge de rigtige kandidater til ansættelsen, jf. artikel 6, stk. 1, litra f i databeskyttelsesforordningen. Vi behandler i den forbindelse også i nogle tilfælde personoplysninger vedr. en jobansøgers referencer. Denne behandling vil kun finde sted, hvis jobansøgeren har afgivet samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a, i databeskyttelsesforordningen. 

Konsekvenserne af ikke at give os persondata om dig vil være, at vi ikke kan udarbejde et tilbud i henhold til din forespørgsel, herunder tilbyde salg eller leje af vores materiel, ligesom det ikke er muligt at formidle nyheder og informationer om vores produkter. 

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål.  Vi kan ikke fastlægge en opbevaringsperiode, men vi lagrer persondata om dig indtil formålene med behandlingen ikke længere er til stede. Særlige lovregler, herunder bogføringsloven og forældelsesloven, kan dog give os pligt til at opbevare dem i længere tid. 

Vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Vi overfører persondata til en tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne fuldføre en ordre, for at anvende ekstern databehandling eller -services eller for at kunne overholde lovgivningen. 

F.eks. kan vi overføre dine data til en samarbejdspartner i forbindelse med udlejning af materiel, og vi kan vælge at lade it-leverandører foretage behandling, herunder hosting af persondata for os. 

Vi kan også anvende tredjeparts tjenester for at kontrollere de persondata, som vi har modtaget og registreret. Dette kan vi gøre for at sikre, at de registrerede persondata er korrekte. Vores data behandlere behandler alene persondata på vegne af, og efter instruktion fra os. 

Ifølge persondataforordningen har du en masse rettigheder: Indsigtsret, Berigtigelsesret, Sletteret, Indsigelsesret, Dataportabilitet og Begrænsningsret. I bund og grund betyder det, at du til en hver tid kan få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig og du må gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også til en hver tid klage hos Datatilsynet via www.datatilsynet.dk. 

I det omfang du har afgivet dit samtykke til behandlingen af persondata om dig, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du tilbagekalder samtykket, vil tilbagekaldelsen dog ikke påvirke behandlingen forud for tilbagekaldelsen af samtykket. 

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik til enhver tid. Vi ændrer politikken, hvis der f.eks. sker væsentlige ændringer i lovgivningen eller fremkommer nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner, for at forbedre hjemmesiden eller lignende. 
 
Vil du gerne vide mere om dine data eller rettigheder hos 24-7-Rental.dk? 
Ønsker du at gøre brug af en af de ovenfor beskrevne rettigheder kan du kontakte den ansvarlige for Persondataforordningen via e-mail: info@24-7-rental.dk 
 
Hurtigst muligt, og senest en måned efter henvendelsen (fristen kan forlænges til to måneder i tilfælde af f.eks. sygdom eller ferie), har vi hos 24-7-Rental.dk skaffet/slettet data, som er forespurgt – selvfølgelig uden omkostninger for dig. 

TV-overvågning 
I alle vores afdelinger har vi opsat TV-overvågning for at øge sikkerheden for vores personale og materiel. Overvågningen overholder selvfølgelig gældende lovgivning på området 

Privatlivspolitik

Typer af cookies 
Vi anvender to forskellige typer cookies, når du anvender vores hjemmeside: 

  • Sessionscookies er midlertidigt lagrede cookies, som slettes samtidig med, at du lukker din webbrowser (sessionen). 
  • Vedvarende cookies er permanent lagrede cookies, som gemmes på din computer, indtil de slettes igen eller efter en bestemt periode. Se mere herom under ”Sletning og blokering af cookies”. Vedvarende cookies fornyes hver gang, du besøger gsv.dk. 
  • Tredjepartscookies: 24-7-Rental.dk har en række samarbejdspartnere, som lagrer og kan tilgå cookies på din enhed i forbindelse med din anvendelse af vores hjemmeside og din senere færden på internettet. Sådanne cookies kaldes tredjepartscookies og kan både være sessionscookies og vedvarende cookies. 

Overordnet anvendes cookies med det formål at gøre din internetbrowsing bedre og mere effektiv. 
For tredjepartscookies er formålet:  

  • at opnå en optimering af vores besøgendes anvendelse af hjemmesiden og optimering af dens funktionalitet.  
  • Det gør det muligt at logge automatisk ind på hjemmesiden og vores samarbejdspartneres hjemmesider.  
  • Det giver også mulighed for at udarbejde demografiske og brugerrelaterede statistikker til brug for optimering af hjemmesiden, samt solgte ydelser eller lignende 
  • Levering af målrettede annoncer og optimering af effektiviteten heraf – Adfærdsbaseret markedsføring 

Det varierer, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på hjemmesiden. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet. 

Hvis du ikke ønsker, at 24-7-Rental.dk skal kunne lagre eller tilgå cookies på din enhed i forbindelse med dine besøg på hjemmesiden, kan du undlade at acceptere, at der anvendes cookies ved dit første besøg. Du kan også senere tilbagekalde dit samtykke ved at slette allerede lagrede cookies.  
Vær opmærksom på, at dit afslag på at give samtykke eller din tilbagekaldelse af samtykke kun gælder for det den enhed, hvorfra der gives afslag eller hvorfra der sker tilbagekaldelse. 

Vær også opmærksom på, at hvis du ikke accepterer, at 24-7-Rental.dk anvender cookies, eller hvis du senere tilbagekalder dit samtykke, kan du være afskåret fra at anvende nogle af hjemmesidens funktionaliteter, derudover vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Hvis du tidligere har accepteret cookies, men du ønsker at slette disse cookies, kan du til hver en tid gøre dette. Du kan også vælge at blokere cookies eller modtage en advarsel, før der lagres eller tilgås cookies. Der findes en guide herom på http://minecookies.org/cookiehandtering/(evt. eksisterende link til ”ændring af dit samtykke” fra hjemmesiden). 

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Ønsker du at vide mere omkring hvad cookies er, og hvordan de virker, så kan vi anbefale at læse mere her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vaerd-at-vide-om-cookies 

Info
Vi har kun åben efter aftale i vintersæsonen !