Om 24-7-Rental.dk

24-7-Rental.dk er en udlejningsvirksomhed, som primært beskæftiger sig med maskiner og værktøj til privat og erhverv indenfor byggebranchen.. Virksomheden er et danskejet ApS- firma, der blev grundlangt i 2012 af Bent Christian Jensen, som  har over 20 års erfaring inden for byggebranchen.

Virksomheden har hovedkontor i Esbjerg, og derfor udlejer vi vores maskiner og værktøj primært i Esbjerg og Sydvestjylland. På hovedkontoret har du mulighed for at få hjælp og vejledning til den maskine, du som kunde har brug for.

Vision og værdier

Vores vision er at gøre leje af maskiner og værktøj simpel, hurtig og brugervenligt, hvilket gør at du som kunde sparer penge og får den bedste og mest optimale hjælp til løsningen og udførelsen af netop dit projekt. For at kunne opretholde visionen i virksomheden, har vi nogle grundværdier. Disse værdier gør, at du som kunde, får den bedste oplevelse hos vores firma.  Grundværdierne i virksomheden er henholdsvis:

  • Brugervenlighed
  • Fleksibilitet
  • Driftsikkerhed
  • Miljøbevidst

Brændstof og miljøfokus

Driftsikkerhed er også en af vores store fokuspunkter og vi har derfor stor fokus på brændstof, kvalitet og sikkerhed. Vi leverer brændstof med til maskinerne, som er tilsat Bell Add produkter, for at øge driftsikkerheden på maskinerne. Virksomhedens  små maskiner såsom buskrydder, motorsave osv., bruger aspen-benzin. Aspen-benzin indeholder ca. 99% færre kulbrinter. Dette medføre at de udstødningsgasser, som kommer ud af maskinerne er renere, og at der er et mindre udslip af giftstoffer. Vores dieselmaskiner kører på svovlfri diesel, hvilket er med til at mindske luftforureningen.

Garanti for kvalitet

På hver maskine har vi sat et mærkat, som viser maskine nummer, og hvilket drivemiddel der skal anvendes til maskinen, dette øger sikkerheden ved brug af flere maskiner på samme tid. Hvis en af vores maskiner uheldigvis går ned, ringer du til os med det samme og vi hjælper dig omgående.

Sikkerhed

I forhold til sikkerheden følger vi de retningslinjer og sikkerhedsregler, som er lavet i forhold til denne branche. Vi er derfor også opmærksomme på at informere dig som kunde om sikkerheden, når du tager vores maskiner og værktøj i brug.

Online service

For at opretholde brugervenligheden for dig, har vi stor fokus på vores service, som både indebærer mulighed for online service, men også manuel service. I firmaet har vi døgn services via vores hjemmeside, hvilket giver dig muligheden for at lede efter den maskine eller det værktøj du har brug for 24-7.

På hjemmesiden har du også muligheden for at skrive en besked, der går via vores chat på vores Facebook side. Her kan du stille os spørgsmål til dit projekt, som vi med stor glæde gerne vil hjælpe dig med at løse. Vi rådgiver dig, med den erfaring vi har inden for byggebranchen. På vores Facebook side har du også muligheden for at følge med i, hvad der sker i virksomheden.

Bent_Christian_Jensen_24_7_Rental
Skilt_adresse_24_7_rental_dk_randersvej_30_6700_Esbjerg