Randersvej 30

6700 Esbjerg

Tlf. 33 247 247

24/7 Kunde Support

Man- søn: 6:00 - 18:00

Onlineudlejning altid åben

Om os

Billede-af-maskinerne-web
Billede-af-skiltet-Randersvej-30-6700-Esbjerg
Materieludlejningsvirksomhed

Vi har åbent fra 6 til 18 alle ugens dage

24-7 Rental er en udlejningsvirksomhed, som primært beskæftiger sig med maskiner og værktøj til privat og erhverv indenfor byggebranchen
Erfaren virksomhed i Esbjerg

Vi har mange års erfaring indenfor udlejning af maskiner og værktøj til byggebranchen 

0 +
Lokal virksomhed

Vi holder til i Esbjerg nærmere Randersvej 30 og vi er 100% lokalejet

0 %
24-7 rental stifter

Anthony Scalia

24-7-Rental.dk er et 100 % danskejet  firma, der blev grundlangt i 2012 af Bent Christian Jensen, som  har over 20 års erfaring inden for byggebranchen.

Virksomheden har hovedkontor i Esbjerg, og derfor udlejer vi vores maskiner og værktøj primært i Esbjerg og Sydvestjylland. På hovedkontoret har du mulighed for at få hjælp og vejledning til den maskine, du som kunde har brug for.

Bent Christian Jensen
Mød vores team

Menneskerne bag vores udlejningstjenester

Dannie Jørgensen
Lagermedarbejder
Mads Rasmussen
IT - Medarbejder
Jimi Refsing
Lagermedarbejder
Tanja Bjørkquist
Praktikant
Jørgen Lemmiche
Lageransvarlig
Sammarbejd med os

Er du på udkig efter udlejningsmaskiner?

Hos 24-7 rental er vi altid parat til at hjælpe dig med bred udvalg af udlejningsmaskiner og værktøj så du kan fuldføre dit næste byggeprojekt.
Kontakt os helt uforpligtende for at få et godt tilbud .

det står vi for

Vision og værdier

Vores vision er at gøre leje af maskiner og værktøj simpel, hurtig og brugervenligt, hvilket gør at du som kunde sparer penge og får den bedste og mest optimale hjælp til løsningen og udførelsen af netop dit projekt. For at kunne opretholde visionen i virksomheden, har vi nogle grundværdier. Disse værdier gør, at du som kunde, får den bedste oplevelse hos vores firma. Grundværdierne i virksomheden er henholdsvis: Brugervenlighed Fleksibilitet Driftsikkerhed Miljøbevidst

Brændstof og miljøfokus

Driftsikkerhed er også en af vores store fokuspunkter og vi har derfor stor fokus på brændstof, kvalitet og sikkerhed. Vi leverer brændstof med til maskinerne, som er tilsat Bell Add produkter, for at øge driftsikkerheden på maskinerne. Virksomhedens små maskiner såsom buskrydder, motorsave osv., bruger aspen-benzin. Aspen-benzin indeholder ca. 99% færre kulbrinter. Dette medføre at de udstødningsgasser, som kommer ud af maskinerne er renere, og at der er et mindre udslip af giftstoffer. Vores dieselmaskiner kører på svovlfri diesel, hvilket er med til at mindske luftforureningen.

Garanti for kvalitet

På hver maskine har vi sat et mærkat, som viser maskine nummer, og hvilket drivemiddel der skal anvendes til maskinen, dette øger sikkerheden ved brug af flere maskiner på samme tid. Hvis en af vores maskiner uheldigvis går ned, ringer du til os med det samme og vi hjælper dig omgående.

Sikkerhed

I forhold til sikkerheden følger vi de retningslinjer og sikkerhedsregler, som er lavet i forhold til denne branche. Vi er derfor også opmærksomme på at informere dig som kunde om sikkerheden, når du tager vores maskiner og værktøj i brug.

Online service

For at opretholde brugervenligheden for dig, har vi stor fokus på vores service, som både indebærer mulighed for online service, men også manuel service. I firmaet har vi døgn services via vores hjemmeside, hvilket giver dig muligheden for at lede efter den maskine eller det værktøj du har brug for 24-7. På hjemmesiden har du også muligheden for at skrive en besked, der går via vores chat på vores Facebook side. Her kan du stille os spørgsmål til dit projekt, som vi med stor glæde gerne vil hjælpe dig med at løse. Vi rådgiver dig, med den erfaring vi har inden for byggebranchen. På vores Facebook side har du også muligheden for at følge med i, hvad der sker i virksomheden.

Info
Vi har kun åben efter aftale !