Send os en besked  

Om 24-7-Rental.dk

24-7-Rental.dk er en udlejningsvirksomhed, som primært beskæftiger sig indenfor maskiner og værktøjer til industri og offentlige- og private sektor inden for byggebranchen. Firmaet er et danskejet ApS- firma, der blev grundlangt i 2012 af Bent Christian Jensen og Lars Christian Jensen, som begge har over 20 års erfaring inden for byggebranchen.

Firmaet har hovedkontor i Esbjerg, og derfor udlejer vi vores maskiner og værktøjer primært i Esbjerg og Sydvest Jylland. Her på hovedkontoret har du mulighed for at få hjælp og vejledning til den maskine, du som kunde har brug for. Du kan ringe til os på telefon nr. +45 33 247 247 eller komme ned på hovedkontoret lørdag og søndag mellem 9.00 -15.00, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde det værktøj eller den maskine, som kan hjælpe med netop dit projekt.

Værdier og vision

Vores vision er at gøre leje af maskiner og værktøj simpel, hurtig og brugervenligt, hvilket gør at du som kunde sparer penge og får den bedste og mest optimale hjælp til løsningen og udførelsen af netop dit projekt. For at kunne opretholde visionen i firmaet, har vi nogle grundværdier. Disse værdier gør, at du som kunde, får den bedste oplevelse hos vores firma. Grundværdierne i firmaet er henholdsvis:

Brændstof og miljøfokus

Driftsikkerhed er også en af vores store fokuspunkter, og vi har derfor stor fokus på brændstof, kvalitet og sikkerhed. Vi leverer brændstof med til maskinerne, som er tilsat Bell Add produkter, for at øge driftsikkerheden på maskinerne. Firmaet bruger vores små maskiner, såsom buskrydder, motorsave osv., aspen-benzin. Aspen-benzin indeholder ca. 99% færre kulbrinter. Dette medføre, at de udstødningsgasser, som kommer ud af maskinerne er renere, og at der er et mindre udslip af giftstoffer. Vores dieselmaskiner kører på svovlfri diesel, hvilket er med til at mindske luftforureningen

Garanti for Kvalitet

På hver maskine har vi sat et mærkat, som viser maskine nummer, og hvilket drivemiddel der skal anvendes til maskinen, dette øger sikkerheden ved brug af flere maskiner på samme tid. Hvis en af vores maskiner uheldigvis går ned, ringer du til vores telefon nr. 33 247 247 med det samme, og vi hjælper dig omgående.

Sikkerhed

I forhold til sikkerhed følger vi de retningslinjer og sikkerhedsregler, som er lavet i forhold til denne branche. Vi er derfor også opmærksomme på at informere dig som kunde om sikkerheden, når du tager vores maskiner og værktøjer i brug.